یکی از محصولات شاخص پگاه، خامه صورتی است. در گذشته به لایه سبک چربی ای که به مرور زمان در بالای شیر تشکیل میشد سرشیر یا خامه مگفتن. اما امروزه با استفاده از روش سانتریفوژ و به وسیلهٔ دستگاه سپراتور چربی از سایر اجزاء شیر تفکیک میشود. خامه را میتوان به صورت پودر برای حمل و نقل به نقاط دور دست فرستاد.
خامه ها در سه مدل پاستوریزه، فراپاستوریزه و استریل تولید میشوند، همچنین از نظر طعم به دو گروه ساده و طعم دار (تیرامیسو، شکلاتی، پسته و…) دسته بندی میشود. خامه ها در حالت عمومی تقریبا ۸۰% چربی دارند که به تازکی خامه های سبک و کم چرب با حدود ۶۰% چربی نیز تولید میشوند.